İndirim!

• 380 ₺
    • 280 ₺

Açıklama

Çocuklarımız için renkli dünyalar yaratmak üzere yola çıktık. Onların hayal gücünü besleyen tasarımlara imza attık. Üç yataklı ranza modeli ile çocuklarınız ve hatta misafirleriniz için kullanışlı alanlar var ettik.

Üstelik dilediğiniz renk seçeneklerini değerlendirerek, odanızdaki mevcut dolap ve mobilyalarla uyum yakalayarak kendi oda takımınızı yaratmanız mümkün olacak. İşte bu güzel ürünün öne çıkan özellikleri:

Öne Çıkan Özellikler

Çok çocuklu aileler için en büyük problem odaların nasıl tasarlanacağıdır. Kalabalık aileler için düzen ve kullanışlılık çok önemlidir. Tercih edeceğiniz mobilya hem odada alan yaratmalı, hem de konfordan asla ödün vermemeli. Bu nedenle size hem kullanışlı, hem de tasarımı göz alan bir ürün ile karşınızdayız.

Üst kısımda bulunan yatağın boyutları 90*190 cm ebatlarındadır. Alt yatak ise aynı şekilde 90*190 cm boyutunda tasarlanmıştır. Çekmece kısmı da yatak olarak kullanılabilir. Bu durumda da üçüncü bir yatak olarak 80*180 cm’lik bir alanınız mevcut olacaktır.

Dilerseniz üçüncü bir yatak yerine çekmeceyi eşyalarınızı depolamak için de kullanabileceksiniz. Böylece dağınıklığı ortadan kaldırmak için de geniş ve kullanışlı bir alanınız olacak.

Kullanışlı Bir Alan Yaratın

Üç yataklı ranza fiyatları aramalarınız sizi ürkütmesin. Hem kaliteli, hem kullanışlı hem de hesaplı ürünler satın almak mümkün. Tırtıl mobilya size hem kaliteyi hem de tasarımı bir arada sunuyor. Çocuklarınızın severek kullanacağı, sizin de tasarımına ve kullanışlılığına bayılacağınız bu ranza modeli kısa zamanda evinizin en gözde alanına dönüşecek. Çocuklarınız odalarından çıkmak istemeyecek.

Uygun fiyatlı önerilerimizi değerlendirebilir, dolaplı ürün seçenekleri için web sitemizdeki benzer ürünleri inceleyebilirsiniz. Renk seçeneklerini dilediğiniz gibi belirleyebilir ve kullanımını tercih edebilirsiniz.

İster yavru yatak olarak kullanın, isterseniz çekmece, kullanışlı bir ürün satın almanın keyfini yaşayacaksınız. Hem misafirleriniz için bir alan yaratmış olacaksınız, hem de gerektiğinde eşya koyacağınız bir alana sahip olacaksınız.

Mimardan Tüyo:

Kısıtlı bir alana iki koca dünya sığdırmak kolay değil. Çocuklarınıza severek kullanacakları alanlar yaratın ve bunun için bütçenizi sarsmayın. En güzel renkleri ile hem stil sahibi hem de kullanışlı bu mobilyaları çok seveceksiniz.

Üst yatak: 90*190 cm

Alt yatak: 90*190 cm

Alt çekmece – Yavru yatak 80*180 cm

Alt yavru yatak kısımı İster yatak ister çekmece olarak kullanılabilmektedir.

Çekmeceli merdiven, merdiven yönü sağ veya sol olarak değişebilir.

Farklı renk gövde ve kapak seçenekleri mevcuttur.

* Yatak, çalışma sandalyesi ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir.

Oylama
product image
Yönetici Oy
1star1star1star1star1star